Lejlighederne

Rum til balance mellem
aktivt liv og roligt liv

Lejlighederne er lyse og gennemførte i deres skandinaviske insisteren på at lade lyset og udsigten være den vigtigste aktør. Her kan du følge solens gang over himlen og lysets forandring i løbet af dagen igennem store vinduespartier og de glasklædte altaner. Vægge, køkkenet og bad er holdt i klassisk design, mens gulvene er lyse, træ. Generelt er lejlighederne præget af godt udnyttede kvadratmetre.

 

Her behøver du ikke købe ekstra plads til gæster, for de har mulighed for at leje et gæsteværelse ved behov. På den måde kan du nøjes med at have den plads, du reelt har brug for, uden at skulle have tomme rum stående til brug få gange om året.

Forestil dig, hvordan sollysets gang over himlen i løbet af dagen skaber liv inde i din lejlighed. Fra morgenen, hvor du kan se solen stå op, hen over dagen hvor lyset er fint på altanen, til aftentid hvor den rå industrihavn oplyses og får noget helt særligt stemningsfuldt over sig. Her er Aalborgs stolte forhistorie som industriby fuldt synlig – lige fra dit vindue.

En blanding mellem privatliv og fællesskab

Havnebryggen Stigsborg er ideelt til dig, der sætter pris på, at være helt privat i din egen bolig, men også søger fællesskab og at møde andre i Kanthusene og på promenaden.

 

Her kommer til at bo spændende mennesker fra forskellige livsfaser.  Eksempelvis jer hvor børnene lige er flyttet hjemmefra, dig der er enlig forælder og jer der netop er færdiguddannede og har landet de første, rigtige jobs. Her kan I starte jeres voksenliv op. Og I kan vælge at blive, hvis I stifter familie efter nogle år. For inden længe står den nye skole færdig på Stigsborg. 

Havnebryggen Stigsborg står for en frisk start

Havnebryggen Stigsborg er også oplagt for jer, der lige har sendt jeres store børn afsted ud i livet og som ikke har lyst til at blive boende i et hus, der er for stort og kræver vedligehold.

 

Andre, der nyder godt af, at Havnebryggen Stigsborg er synonym med en frisk start, er dig, der som enlig forælder, vil bo godt, men også vil have et dejligt sted for dine børn, den del af måneden, hvor børnene er hos dig. Her kan ungerne trygt lege, mens du som voksen kan nyde godt af, at her både er smukt og mulighed for at mærke livet i fælleshuset og langs promenaden.

Besøg bolig­vælgeren og se ledige lejligheder, priser, plantegninger og meget mere
Boligtyper

Havnebryggen Stigsborg har 91 lejligheder i størrelsen fra 50 til 155 m2. De forskellige boligtyper i forskellige størrelser sikrer en blandet beboergruppe i forskellige aldre og faser af livet.

Lad os snakke om
dine muligheder

Send os din mail og telefonnummer, så kontakter vi dig for et personligt møde.