Byens liv og stemning

Rum til balance mellem
byens liv og den lille pause

Forestil dig at bo med udsigt til fjorden og naturen i den grønne Stigspark – men omgivet af by, liv og en nærmest sydlandsk stemning langs den brede havnepromenade. Sådan bliver det her.

 

I Havnebryggen Stigsborg er der liv og små oplevelser overalt. På den brede boulevard gennem bydelen kommer butikker, cafeer og små grønne, siddepladser til en lille pause eller en lang snak.

 

På havnepromenaden kan du nyde turen hele vejen langs fjorden i dit eget tempo. Og foran 2. etape er et erhvervsmål, der f.eks. kan rumme en cafe, restaurant eller lokal specialbutik. Alt sammen noget, der sikrer den helt rigtige sydlandske stemning akkompagneret af den perfekte fjordudsigt.

Den perfekte balance kræver liv og ro. Derfor har vi foran etape 2 skabt et sted, hvor du kan nyde en pause omgivet af stemning og udsigt. For lige her slår f.eks. en restaurant, cafe eller delikatesse dørene op til mere - side om side med den enestående fjordudsigt og naturen i Stigsparken.

Foran Havnebryggen Stigsborgs 2. etape venter et af dine nye, potentielle yndlingssteder. Her kommer et erhvervsmål, der f.eks. kan rumme en cafe, restaurant, delikatesse eller lokal specialbutik, som sikrer den helt rigtige sydlandske stemning sammen med livet på promenaden og den perfekte fjordudsigt.

Du vælger selv, om du vil nyde stemningen og den glade summen lidt tilbagetrukket fra din egen altan, eller om du vil ned til vandet og mærke livet helt tæt på.

Uanset hvad mærker du her, hvordan byens liv, det at være del af noget nyt og det afslappede møde mellem mennesker skaber en helt særlig stemning. Her er plads til både familie, venner og god tid – eller til en stille kop kaffe og en lille pause med fjordkig og udsigt til hverdagslivet.