Lejlighederne

Lejlighedstype B2 – Etape 1

Rum til balance mellem
aktivt liv og roligt liv

Lejlighederne er lyse og gennemførte i deres skandinaviske insisteren på at lade lyset og udsigten være den vigtigste aktør. Her kan du følge solens gang over himlen og lysets forandring i løbet af dagen igennem store vinduespartier og de glasklædte altaner. Vægge, køkkenet og bad er holdt i klassisk design, mens gulvene er lyse, træ. Generelt er lejlighederne præget af godt udnyttede kvadratmetre.

 

Her behøver du ikke have ekstra plads til gæster, for når du køber en af ejerboligerne, har du mulighed for at leje et gæsteværelse ved behov. På den måde kan du nøjes med at have den plads, du reelt har brug for, uden at skulle have tomme rum stående til brug få gange om året.

Lejlighedstype E2 – Etape 2 (prøvebolig)

Forestil dig, hvordan sollysets gang over himlen i løbet af dagen skaber liv inde i din lejlighed. Fra morgenen, hvor du kan se solen stå op, hen over dagen hvor lyset er fint på altanen, til aftentid hvor den rå industrihavn oplyses og får noget helt særligt stemningsfuldt over sig. Her er Aalborgs stolte forhistorie som industriby fuldt synlig – lige fra dit vindue.

Lejlighedstype B3 – Etape 2 (prøvebolig)

En blanding mellem privatliv og byens liv

Havnebryggen Stigsborg er ideelt til dig, der sætter pris på at være helt privat i dit eget hjem, men også søger byens liv og fællesskabet med andre, når I mødes på promenaden, i parken og på restauranten.

 

Her kommer til at bo spændende mennesker i forskellige livsfaser. Eksempelvis jer hvor børnene lige er flyttet hjemmefra; dig der er deleforælder; og jer der netop er færdiguddannede og har landet de første jobs.

Her kan I starte jeres nye liv op – midt i alle byens muligheder og lige ved fjord og natur.

Visualisering fra Etape 1

Lejlighedstype J3 – Etape 1

Havnebryggen Stigsborg står for en ny begyndelse

Lejlighederne er oplagt til jer, der lige har sendt jeres børn afsted ud i livet. Her kan I starte et nyt liv op omgivet af muligheder og oplevelser uden at være tynget af et lidt for stort hus og en masse vedligehold.

 

Andre, der nyder, at Havnebryggen Stigsborg er synonym med nye muligheder, er jer, der lige er trådt ind på arbejdsmarkedet for første gang. Her kan I skabe jeres første, trygge base og en hverdag midt i alle byens og naturens muligheder – og hvis I går med babydrømme, er her inden længe både legepladser, institution og skole.

Perfekt plads til gæster

Familie på besøg eller gode venner på weekendtur?

 

Uanset hvilken anledning, der bringer gæster til dit hjem, kan du nemt slå dørene op og invitere dem ind.

 

For som køber af en af ejerboligerne i Havnebryggen Stigsborg kan du leje et gæsteværelse til dem med egen indgang i stueetagen, bad, toilet og dobbeltseng. Gæsteboligerne findes i etape 2, men kan benyttes af alle.

 

Så undgår du at skulle bruge plads på et værelse, der måske sjældent er i brug, og gæsterne får ro og gode rammer, imens de besøger dig.

Lejlighedstype I2 – Etape 1

Kanthusene – Etape 1

Specielt for beboerne i etape 1

Som noget særligt til dig, der bor i ejerlejlighederne i etape 1, får du adgang til Kanthusene. I Kanthusene er der rum til at mødes med de andre fra ejerboligerne i etape 1.

 

Kanthusene er et ekstra sted at slå sig ned med den bærbare og en kop kaffe på hjemmearbejdsdage, hvor du som ejer af en ejerlejlighed i etape 1 kan sætte dig, hvis du trænger til at komme ud af lejligheden, men gerne vil være tæt på hjemmet.

Boligtyper

Havnebryggen Stigsborgs to etaper har i alt 156 lejligheder i størrelsen fra 52 til 229 m2 – med 91 lejligheder i etape 1 og 65 lejligheder i etape 2. De mange boligtyper i forskellige størrelser sikrer en mangfoldig beboergruppe i forskellige aldre og faser af livet.

Billeder fra etape 1
Billeder fra etape 2
Besøg bolig­vælgeren og se ledige lejligheder, priser, plantegninger og meget mere

Etape 1

Lad os snakke om
dine muligheder

Send os din mail og telefonnummer, så kontakter vi dig for et personligt møde.