Kanthusene - etape 1

Rum til balance mellem
fællesskab og privatliv

Som noget særligt til dig, der har købt en af ejerlejlighederne i etape 1, får du adgang til Kanthusene lige ud til promenaden og fjorden.

 

I Kanthusene er der rum til at mødes med de andre fra ejerboligerne i etape 1 – for Kanthusene er et frirum, et sted at tage en pause og et sted for aktiviteter.

 

Rummene i Kanthusene giver fleksibilitet, og skal drives af fællesskabet i ejerboligerne. Her bliver højt til loftet og mulighed for fællesskabsorienterede aktiviteter drevet af ildsjæle. Kanthusene er et ekstra sted at slå sig ned med den bærbare og en kop kaffe på hjemmearbejdsdage, hvor du som ejer af en ejerlejlighed i etape 1 kan sætte dig, hvis du trænger til at komme ud af lejligheden, men gerne vil være tæt på hjemmet.

Vi tror på, at det ikke længere er nok, kun at have mulighed for at hilse på mennesker omkring os. Derfor har vi skabt Kanthusene. Vi tror på, mennesker har brug for et fællesskab, de kan vælge til. Hvor der bliver plads til hygge, nærhed og loungestemning i hverdagen.

I Kanthusene kan du være dig selv – du kan sidde alene fordybet i en bog i lounge-området – eller du kan være social og opsøgende. Eksempelvis ved langbordet i køkkenområdet.

 

Kanthusenes stemningsfulde opholdsrum er stedet at mødes med de andre, der har købt en ejerbolig i etape 1. I kan spille, læse eller være fælles omkring vinsmagning eller madlavning. I kan bruge lokalerne, til hvad I kan finde på at være fælles om.

 

Ideen om at gøre hverdagen til noget særligt stammer fra vores overbevisning om, at mennesker har brug for at kunne tage på opdagelse i det nære som led i det daglige liv – mere end de har brug for eksempelvis festlokaler, der alligevel kun lejes med et par års interval.